Project-3

Project 3

Designer: Joey K.

Property Type: Landed

Style: Contemporary, Modern

Most of the shophouse’s facade was retained for the preservation of the heritage. The interiors were refitted into an open-concept layout.

After removing some walls in the shophouse, the airwell now effectively illuminates the ground level with natural sunlight, endowing the living room with a beautiful glow. 

 

In the master bedroom, an entire wall was replaced with a glass panel to have a bay window private corner. 

 

In the spacious open-concept bathroom, granite tiles with a matte finish cover the walls while a light shaft introduces natural sunlight into the space.

 

empty-user-icon

Thank you
for submitting
your information.

The designer will get in touch with you shortly. In the meantime, continue choosing more designers if you wish.