Stratum

Stratum

Designer: Megan Zhang

Property Type: Condo

Renovation Cost: $50,000

Style: Modern

This Condominium unit was designed for a 3-Generation family to not only be aesthetically pleasing, but also functional for the family’s use.  

 

A stucco wall effect was used behind the sofa. The wall behind the TV doubles up as a customised storage space that starts from the main entrance, where it functions as a shoe cabinet. 

 

Stucco effect is used on the bedroom wall; a divider made from black laminate was used to prevent direct view into the bathroom. 

 

A platform bed and study table with ample storage space was customised in the children’s room.

 

The full height cabinet is completed with laminate and includes niches that function as display areas. A glass backing was added and can be used as a whiteboard. 

 

empty-user-icon

Thank you for submitting your information.