Cashew-Heights

Cashew Heights

Designer: Paul Yeo & Ivan Soh

Property Type: Condo

Style: Minimalist

Set in the lush forested backdrop of Bukit Timah Nature Reserve, this Condominium unit was designed to be well ventilated and visually connected to its surroundings for a young couple and their newborn.

 

The living and dining space is connected via a re-modelled flight of steps and pedestal to navigate both levels within the house.

 

A reading corner is defined by a curved bookshelf which articulates the curved walls characteristic of the architecture. 

 

A laminate feature wall cladding stands as the backdrop of the dining room.

 

The master bedroom is visually connected to its adjacent bathroom and walk-in wardrobe. 

 

empty-user-icon

Thank you for submitting your information.